Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Gemeente Helmond verlengt overeenkomst met Stichting Dierenambulance Helmond

11-12-2015

Gemeente Helmond heeft de lopende overeenkomst voor de opvang van zwerfdieren met de Stichting Dierenambulance Helmond, die op 31 december 2015 afloopt, met 3 jaar verlengd. 

Op vrijdag 11 december werd in de werkkamer van burgemeester Blanksma-Van den Heuvel de overeenkomst samen met de leden van het dagelijks bestuur ondertekend c.q. bekrachtigd. 

Naast de 3 jaar verlenging is ook de optie meegenomen om de overeenkomst, zo nodig stilzwijgend, met 1 of 2 jaar te verlengen.

Burgemeester Blanksma-Van den Heuvel: “enorme waardering voor de 130 vrijwilligers die zich inzetten voor het welzijn van onze dieren.”

Ondertekening verlenging overeenkomst

Van links naar rechts: Pieter van de Reek, Bas ten Bruggen Cate, Burgemeester E. Blanksma-Van den Heuvel, Berry Smits

Foto: PressVisuals.com

 

Lees hier het persbericht

 

 


Pien & Vic

29-08-2015

 

Na het feestelijke vertrek van Floortje vorige week zijn er nog 2 van de 6 langzitters over.

Pien en Vic wachten nog met smart op een begripvolle ruimhartige baas!

 

 


Feestje: Floor is geadopteerd!

22-08-2015

 

Ons langste langzittertje Floor is geadopteerd! Floor is 11 jaar en heeft ruim 8 maanden bij ons gelogeerd.

Ze mocht mee met een man met een warm hart; hij vond het zielig dat ze al zo lang zat en dat ze nooit door iemand werd uitgekozen. Ze mag gewoon zijn zoals ze is en krijgt alle tijd om te wennen.

Wat heerlijk dat er een einde is gekomen aan haar opsluiting; ze mag strakjes ook eindelijk weer eens lekker de tuin in. Ze gaat het fijn krijgen! Hier worden we blij van! 

 

Floor


Record opbrengst voor Floortje

08-04-2015

 

Afgelopen maart vroegen wij uw financiele steun voor de hoge medische kosten voor het boerenfoxje Floortje.

Floortje, als vondelingetje bij ons binnengekomen, moest helaas dringend geholpen worden aan een aantal zaken. Zo zijn er een paar melkkliertumoren verwijderd, is haar baarmoeder verwijderd, een liesbreuk verholpen en is haar gebit schoongemaakt. 

De inzameling heeft maar liefst 846 euro opgebracht! Hier zijn we heel erg blij mee. Veel meer dan verwacht en ook beduidend meer dan wat nodig was om de dierenartskosten te betalen!

Deze kosten bedroegen 525 euro. We hebben daarom nu weer wat reserve in het potje voor een volgende pechvogel. We zullen het hard nodig hebben; veel dieren komen binnen met averij of achterstallig onderhoud.

We zijn u allen heel dankbaar!

 

En... Floortje is intussen (op 20 maart) geadopteerd en heeft weer een veilig thuis.


Doneer voor Floortje!

09-03-2015

 

Floortje is een vriendelijk boerenfoxje van ongeveer 11 jaar, waar geen greintje kwaad in zit.

Zij is als vondelingetje bij ons binnengekomen met helaas flink wat achterstallig medisch onderhoud. Omdat de prognoses voor het hondje goed zijn, is direct alles aangepakt door onze dierenartsen. Een paar melkkliertumoren zijn in één keer verwijderd, een liesbreuk is verholpen, het gebit is schoongemaakt en de baarmoeder is verwijderd.

Het was alles bij elkaar een flinke klus, en de kosten, ruim 525 euro, gaan eigenlijk onze begroting ver te boven. Toch krijgt elk dier de medische zorg die het nodig heeft. Maar om dit bedrag te kunnen opbrengen, willen we graag een beroep op u doen. Helpt u mee om de medische kosten voor dit hondje te dragen? Elk bedrag is welkom, en vele kleintjes maken één grote!

U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL63 RABO 0171 0586 15 t.n.v. Dierenambulance Helmond, onder vermelding van 'Floortje'.

Namens Floortje alvast héél erg bedankt!

 

FloortjeFloortjeFloortje

 

 


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13