Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Geslaagde Open Dag 2017

11-10-2017


Onze Open Dag, afgelopen zondag 8 oktober, was weer zeer geslaagd.


Dank aan alle bezoekers voor hun interesse in ons werk!
Dank aan alle vrijwilligers voor alle hulp om deze dag een succes te maken!

 

Open Dag 2017


Open Dag 2017

27-09-2017


Kom op zondag 8 oktober naar de Open Dag van Dierenambulance en Dierenasiel Helmond!

Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Open Dag 2017


Tuinman gezocht

23-09-2017


Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt enkele keren per maand onze voortuin en de groenvoorziening rondom ons pand onkruidvrij te houden en aantrekkelijk in te richten.

Je werkt geheel zelfstandig dus je kunt je tijden zelf invullen. Koffie en gezelligheid is altijd aanwezig!

tuinman gezocht 

Heb je interesse? Bel naar onze centrale via 0492-513971 of stuur een e-mail naar twan@dierenambulancehelmond.nl


Opbrengst inzameling Monty

16-09-2017


De inzameling voor pechvogeltje Monty heeft maar liefst 457 euro opgeleverd!

MontyHet arme kereltje heeft het helaas niet gered, hij bleek een ernstige aangeboren afwijking te hebben die niet verholpen kon worden.

Met de opbrengst kunnen we een andere pechvogel, die ongetwijfeld gaat binnenkomen, de helpende hand toesteken.

We danken iedereen hartelijk voor de royale bijdragen! 


Monty

08-09-2017


Een paar dagen geleden vroegen wij u om te doneren voor Monty (zie het bericht onder de foto's). 

Echter, Monty bleek aan een stofwisselingsziekte te lijden waardoor zijn botten niet sterk genoeg bleken. Op advies van de dierenarts is hij helaas ingeslapen.

Indien u uw donatie graag terug krijgt, kunt u een mail sturen naar info@dierenambulancehelmond.nl met uw gegevens (naam, bankrekeningnummer en het bedrag). Wij zorgen ervoor dat uw donatie in dat geval zo spoedig mogelijk wordt teruggeboekt.

Mocht dat niet voor iedereen het geval zijn, dan zullen wij met het geld dat overblijft een toekomstig pechvogeltje helpen.

Wij danken u hartelijk voor alle steunbetuigingen!

 

Monty

Pechvogeltje Monty heeft uw hulp nodig!

Maak kennis met Monty. Dit "kaboutertje" van nog geen drie turven hoog is amper tien weken oud, maar heeft al meer meegemaakt dan goed voor 'm is.

Monty heeft waarschijnlijk een tijdje onder een motorkap gezeten, hij had verbrande snorharen en brandwonden aan zijn voetzooltjes. Ook heeft hij wellicht een tijdje met z'n achterpootjes bekneld gezeten waardoor daar een zwakke plek is ontstaan. Hij is tijdens het spelen in het gastgezin onfortuinlijk van de bank gerold, en ondanks de zachte landing op het hoogpolig tapijt bleek hij toch een gebroken pootje opgelopen te hebben.

Uit de röntgenfoto's bleek dat er in het ándere pootje, eveneens op precies dezelfde plek, een oude breuk zat die al aan het genezen was. Monty heeft een fraaie spalkconstructie gekregen om de nieuwe breuk hopelijk net zo voorspoedig te laten genezen.

Het humeur van het manneke heeft er absoluut niet onder te lijden, het is echt een zonnetje in huis.

Maar, alsof het allemaal nog niet genoeg is, hij heeft ook nog een aangeboren afwijkinkje: zijn onderkaak is iets te kort. Daardoor gaan zijn onderste hoektanden straks waarschijnlijk in zijn gehemelte prikken zodat die getrokken moeten gaan worden. Als u goed kijkt kunt u op de twee onderste foto's zijn terugwijkende onderkaak zien (en een verbrand voetje). Hoeveel pech kun je hebben als piepjonge dreumes?

Uiteraard hebben wij in onze begroting een potje voor medisch onheil, maar dat potje is niet toereikend voor een hummeltje dat blijmoedig in elk hoekje gaat zitten waar de klappen vallen. En we moeten ook aan onze penningmeester denken die nu toch ook wat bleek om de neus wordt.

Wie helpt mee om Monty weer op de been te krijgen? Wie helpt mee om een prachtige volwassen kerel van Monty te maken ondanks de ongelukkige start van het knaapje?

Giften zijn meer dan welkom op bankrekeningnummer NL63RABO0171058615 t.n.v. Dierenambulance Helmond, onder vermelding van "Monty". Heel hartelijk dank! 


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14