Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dank voor uw donatie voor Alexis!

16-01-2016

De inzameling voor Alexis heeft maar liefst 725 euro opgebracht! Dat is ruim voldoende om de operatiekosten aan zijn gebit te dekken.

Wij én Alexis zijn iedereen dankbaar voor alle gulle giften. Dat wat er na aftrek van de kosten overblijft, wordt uiteraard besteed aan een volgend diertje dat extra medische zorg nodig heeft.

Vrijdag 15 januari is de tweede hoektand van Alexis eruitgegaan. Deze flinke knaap is klaar voor adoptie; hij staat te popelen om aan zijn nieuwe leven te beginnen! 


Alexis heeft uw steun nodig!

31-12-2015

De "gekke bek" van Alexis! 

Arme Alexis heeft een constructiefoutje: zijn onderkaak is net iets te lang ten opzichte van zijn bovenkaak. Hierdoor prikken zijn onderste twee hoektanden steeds in zijn bovenlip. Hij kan er prima mee eten, maar hij heeft het wel heel druk met het steeds weer her-positioneren van zijn kaken en bovenlip. Oftewel: hij trekt de hele dag gekke bekken!

In overleg met de dierenarts is besloten om de twee onderste hoektanden te verwijderen. Dat is nog een fikse, tijdrovende en nauwkeurige klus. De kosten van deze ingreep overstijgen ons gebruikelijke budget voor de asieldieren behoorlijk.

Alexis Alexis

Om onze penningmeester niet aan het tandenknarsen te brengen, willen wij u om een kleine bijdrage vragen voor Alexis. Elk bedragje is welkom op rekeningnummer NL63RABO0171058615 t.n.v. Dierenambulance Helmond, onder vermelding van "Alexis".

Als iedereen een duit in het digitale zakje doet, hoeft Alexis niet meer de hele dag gekke bekken te trekken. En natuurlijk hoeft hij niet te wachten; de dierenarts is al aan de gang gegaan. De eerste etappe is met succes afgerond, binnenkort moet ook de tweede hoektand eraan geloven en is het afgelopen met het "gekke bekken trekken". We zullen zijn gekke snoeten best een beetje missen want het was eerlijk gezegd wel komisch...

Namens Alexis: alvast heel hartelijk bedankt!


Gemeente Helmond verlengt overeenkomst met Stichting Dierenambulance Helmond

11-12-2015

Gemeente Helmond heeft de lopende overeenkomst voor de opvang van zwerfdieren met de Stichting Dierenambulance Helmond, die op 31 december 2015 afloopt, met 3 jaar verlengd. 

Op vrijdag 11 december werd in de werkkamer van burgemeester Blanksma-Van den Heuvel de overeenkomst samen met de leden van het dagelijks bestuur ondertekend c.q. bekrachtigd. 

Naast de 3 jaar verlenging is ook de optie meegenomen om de overeenkomst, zo nodig stilzwijgend, met 1 of 2 jaar te verlengen.

Burgemeester Blanksma-Van den Heuvel: “enorme waardering voor de 130 vrijwilligers die zich inzetten voor het welzijn van onze dieren.”

Ondertekening verlenging overeenkomst

Van links naar rechts: Pieter van de Reek, Bas ten Bruggen Cate, Burgemeester E. Blanksma-Van den Heuvel, Berry Smits

Foto: PressVisuals.com

 

Lees hier het persbericht

 

 


Pien & Vic

29-08-2015

 

Na het feestelijke vertrek van Floortje vorige week zijn er nog 2 van de 6 langzitters over.

Pien en Vic wachten nog met smart op een begripvolle ruimhartige baas!

 

 


Feestje: Floor is geadopteerd!

22-08-2015

 

Ons langste langzittertje Floor is geadopteerd! Floor is 11 jaar en heeft ruim 8 maanden bij ons gelogeerd.

Ze mocht mee met een man met een warm hart; hij vond het zielig dat ze al zo lang zat en dat ze nooit door iemand werd uitgekozen. Ze mag gewoon zijn zoals ze is en krijgt alle tijd om te wennen.

Wat heerlijk dat er een einde is gekomen aan haar opsluiting; ze mag strakjes ook eindelijk weer eens lekker de tuin in. Ze gaat het fijn krijgen! Hier worden we blij van! 

 

Floor


Pagina: | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15