Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de Week: Kaala

diervandeweek

Heeft u een plekje voor deze enthousiaste kopjesgever? 

Kaala is 7 maanden oud. Hij wist als jong knaapje niet wat hij van mensen moest vinden, maar hij ontpopte zich tot een vlotte leerling die enthousiast kopjes kwam geven. Inmiddels hoort hij bij de grote jongens.

Kaala verveelt zich bij ons

Hij is door het uitblijven van adoptie een beetje "ingekakt", het wordt op een gegeven moment toch best saai in het asiel. Elke dag verloopt hetzelfde en er is weinig variatie, hoezeer we ook ons best doen om het zo plezant mogelijk te maken.

Onzeker maar ook nieuwsgierig

Misschien zal hij in het begin eventjes onzeker zijn, misschien ook niet en stapt hij nieuwsgierig z'n nieuwe wereld in. Hij is geen katje voor bij kleine kinderen en enige ervaring is gewenst. Hij wordt niet graag opgepakt, maar het is geen al te moeilijk katje.

Hij zal het wel geweldig vinden als hij strakjes naar buiten kan, hij zal er enorm van opfleuren. U zult het prima met hem kunnen vinden als hij z'n draai heeft gevonden.

 

We zijn op zoek naar vrijwilligers

We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zijn vooral op zoek naar chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

 


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615