Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de week: Berta

Berta is een jong teefje, geboren 19-9-2015, gechipt maar eigenaar niet bekend. Ze is heel aanhankelijk en echt een gezelschapshondje.

Ze houdt van mensen, maar reageert helaas niet al te aardig op andere honden. Dit is in ieder geval zo als ze aan de riem loopt. Ze kan zeker met wat oudere kinderen, vanaf een jaar of 12.

diervandeweekTrouw maatje, dat heel graag bij haar baasje is

Ze is niet zo groot, en slank gebouwd. Echt een meisje! Ze is zeer lief en sociaal, speels, en gaat graag mee op pad voor een lange wandeling. In ieder geval voorlopig, wel altijd aan de lijn.

Ze houdt erg van water en kan zomaar terugkomen met een opgedoken steen.

Berta is heel graag bij je en bouwt echt een band met je op. Ze zal een heel trouw maatje worden voor haar nieuwe eigenaar. Daardoor vindt ze alleen thuis zijn wel minder leuk en kan ze wat piepen.

We zoeken voor Berta een fijne, actieve eigenaar die graag met haar op stap gaat en haar weinig alleen thuis hoeft te laten.


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.


WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615