Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de Week: Gijsje

diervandeweek

Achtergelaten na een verhuizing

Gijsje is een jaartje geleden achtergelaten bij een verhuizing, waarna een buurvrouw tijdelijk de verzorging op zich nam. Wat zou het fijn zijn als Gijsje nu een definitief eigen baasje met huis en tuin krijgt!

We weten haar leeftijd nog niet, maar het is geen jonge poes.

Tijd nodig om te wennen

Gijsje heeft even tijd nodig om aan je te wennen, ze is wat onzeker. Als je voldoende knipogen hebt uitgewisseld en wat geruststellend hebt gepraat, is ze klaar om kopjes te komen geven aan je hand. Ze verstopt zich niet meer, rekt zich behaaglijk uit en af en toe kan er zelfs een kleine rollebol van af. Ze komt actief naar je toe om kopjes te geven en geaaid te worden.

Gijsje is een mooie, goed verzorgde dame

Een poes voor een rustig huishouden zonder kleine kinderen, waar ze voldoende naar buiten kan; enige ervaring is gewenst. De eerste dagen even geduld om de dame te laten acclimatiseren. Als je te snel beweegt wordt ze bang. Met kalmte zal ze snel ontspannen.


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615