Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de week: Tiber

Tiber is 3 jaar en kwam een paar maanden geleden bij ons binnen. Zijn eigenaren kwamen aangesneld: ze waren hem al drie maanden kwijt.

TiberTiber kon echter thuis niet meer aarden, hij weigerde de andere kat te accepteren (het waren voorheen al geen vriendjes maar nu werd het onbeheersbaar).

Het probleem is dat hij bij ons in het asiel helemaal niet uit de verf komt. Hij maakt een nogal ongelukkige, gedeprimeerde indruk. Hij is ongemakkelijk in de omgang, laat bijna niks toe, wil nauwelijks geaaid worden, heeft weinig interesse in aandacht of spelen. Dat staat in schril contrast met hoe hij volgens zijn baasjes is.

Bij wie mag Tiber weer zichzelf worden?

We zien weinig vooruitgang, wat met name voor hem heel jammer is want hij laat ook aan bezoekers niet zijn beste kant zien. Bij ons komt er niet uit wat erin zit.

We zijn dringend op zoek naar iemand die hem wil bevrijden uit deze uitzichtloze situatie en hem een kans wil geven. Bij wie kan Tiber weer zichzelf worden?

Tiber is een kater uitsluitend voor ervaren mensen met een rustig huishouden zonder kinderen en zonder andere huisdieren. Hij heeft ook volop gelegenheid nodig om naar buiten te gaan.

 


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.
WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615