Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de week: Natal

Natal is 7 jaar en heeft een mallotig snorretje. Hij heeft een maand (of meer?) rondgezworven. Wij hebben hem opgehaald bij een bedrijf op een industrieterrein waar ze hem een maand lang te eten hebben gegeven.

diervandeweek

Natal moet toch ooit een baasje hebben gehad, hij is prima gesocialiseerd en hij was al gecastreerd. Blijkbaar is hij een keer op straat beland en was hij verder op zichzelf aangewezen.

Hij is de eerste dagen in een nieuwe omgeving bang, verstopt zich, maar na een paar dage komt hij tevoorschijn. Hij komt inmiddels uit zichzelf op schoot, geniet van de aandacht en hij is ook niet van plan om zelf te vertrekken, hij vindt het veel te fijn. Hij ligt zalig te dabben en hij geniet enorm van zachte strelingen. Een dankbare kerel! Het is ook voor jezelf heerlijk om hem op schoot te hebben, je geniet van zijn genieten.

Wat moet zo'n knaap blij zijn dat hij weer een echt dak boven z'n hoofd heeft. En je hoort hem ook niet klagen over het eten, het gaat er allemaal even enthousiast in.

Hij heeft een heel licht hartruisje, van 1 op de schaal van 6. Hij heeft er geen last van en een kat kan er moeiteloos stokoud mee worden.

Niet geschikt voor jonge kinderen, en hij moet naar buiten kunnen.


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.
WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615