Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de week: Natal

diervandeweek

Natal van 7 jaar is rond kerst bij ons gearriveerd en zou graag het asiel verruilen voor een eigen huis met eigen baasje. 

Hij heeft een heel licht hartruisje, van 1 op de schaal van 6. Hij heeft er geen last van en een kat kan er moeiteloos stokoud mee worden.

De eerste dagen in een nieuwe omgeving bang is hij bang en verstopt hij zich. Maar na een paar dagen komt hij tevoorschijn.

Natal komt graag op schoot

Hij springt bij iedereen op schoot, geniet van de aandacht en hij blijft het liefst eindeloos liggen, hij vindt het heerlijk, ligt zalig te dabben en valt vervolgens in slaap. Een dankbare kerel!

Het is ook voor jezelf heerlijk om hem op schoot te hebben, je geniet van zijn genieten. Hij vindt het fijn om zachtjes geaaid te worden maar ga daar niet constant mee door, dan raakt hij overprikkeld, hou het subtiel. Je hoort hem ook niet klagen over het eten, het gaat er allemaal even enthousiast in. 

Natal wil heel graag naar buiten

Hij is niet geschikt voor bij jonge kinderen, en hij moet naar buiten kunnen. Wie laat hem genieten van het voorjaar! 


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615