Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de Week: Punto

diervandeweek

Punto is een jaar geleden als kitten bij ons binnengekomen. Hij kreeg opeens een enorme oogontsteking aan beide oogjes. We zijn tot heel kort geleden onafgebroken aan het zalven geweest en we zijn zielsgelukkig dat we beide oogjes hebben kunnen behouden. Er zal echter wel wat littekenweefsel zichtbaar blijven op het hoornvlies.

Vrolijk, speels en knuffelig

Ondanks dit alles is Punto een vrolijke kwibus die graag speelt. Knuffelen en in je armen liggen staat dagelijks in zijn agenda. Ook springt hij graag op je rug om in je nek te gaan liggen. Het is een oergezellig schoot- en knuffelkatertje.

Hij is klaar voor een nieuw baasje, mits u goed voor zijn ogen zorgt. Wie ontfermt zich over deze hartstikke leuke knaap die zo'n moeizame start heeft gehad?

Bijzondere staart

Hij heeft trouwens nog een speciale attractie: zijn staart heeft waarschijnlijk, toen hij nog bij z'n moeder in de buik zat, een beetje in de verdrukking gezeten, want het is maar een "halve" staart die eindigt in een knikje. Een beetje een mallotig ding dus. Past goed bij dit flierefluitertje!

 


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615