Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Steffen heeft eindelijk weer een thuis!

SteffenDitmaal geen smeekbede om een van onze logeetjes te adopteren, maar een enorme juichkreet omdat er eentje is geadopteerd die al ruim een jaar zat te wachten: onze Steffen!

Steffen heeft het niet gemakkelijk gehad. Met een tussentijd van drie jaar, is hij twee keer als vondeling bij ons binnengekomen, beide keren in slechte conditie. De eerste keer dook er na een aantal maanden alsnog een eigenaar op, maar na de tweede keer niet meer en Steffen was toen echt ziek.

Hij herstelde gelukkig goed, uitstekend zelfs, maar toen begon het lange wachten. Hij had een aantal factoren niet mee: zijn kleur, zijn leeftijd, zijn achtergrond met dieet en zijn karakter. Wat hij wél meehad: hij kwam bij iedereen op schoot liggen. Wij waren allemaal dol op hem.

Het is erg jammer dat hij zo lang heeft moeten wachten, maar het was de moeite waard: opeens komt dan de gedroomde adopteerder binnen, echt specifiek voor Steffen, en Steffen mocht mee. Eindelijk weer een echt huis, met een eigen baasje helemaal voor hemzelf alleen. HOERA!


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.


WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615