Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de week: Juno

Juno is een oude poes en kwam in slechte conditie binnen: mager, uitgedroogd, haperende schildklier, doof, afwijkend rechteroog, en een middenoorontsteking met bijbehorend scheef koppie en evenwichtsproblemen.

Het is een bijzonder lieve, aanhalige, dankbare poes die heel graag geaaid en gekoesterd wordt. We kunnen het niet over ons hart verkrijgen om de poes naar de eeuwige jachtvelden te zenden.

Haar verzorging is makkelijk. Ze is dol op natvoer, waar je prima haar schildklierpilletjes in kunt doen. Ze slaapt een groot deel van de tijd, en als er eten verschijnt staat ze enthousiast op uit haar mandje. Ze hoort je overigens niet aankomen. Als je haar aanraakt of ze voelt trillingen kijkt ze stomverbaasd op.

We willen haar een kans geven om nog eventjes, liefdevol en goed verzorgd, in een gewoon huis door te brengen. Ze mag beslist niet meer naar buiten. We zoeken iemand bij wie ze veilig haar laatste tijd mag doorbrengen en vertroeteld wordt tot het tijd is om te gaan.


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615