Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de Week: Linn

diervandeweek

Een tikkeltje onzeker

Linn is een fraaie rode jongedame van 1 jaar en ze is een tikkeltje onzeker. Als je haar rustig benadert vindt ze het fijn om geaaid te worden, maar als je te bruusk op haar af komt wordt ze bang en floept ze weg.

Ze heeft even tijd nodig voordat ze haar schuchterheid wat laat varen. Maar dan komt ze tevoorschijn en begint ze te spelen. Ze jaagt vrolijk en best fanatiek op bewegende dingetjes aan een hengeltje.

Qua aaien is het wisselend: soms wil ze niet en onttrekt ze zich aan aanraking, een andere keer lukt het wel om haar een tijdje zachtjes te aaien.

Ze heeft een licht hartruisje, van 2 (op de schaal van 6). De meeste katten kunnen daarmee stokoud worden zonder er last van te krijgen.

Bijzonder mooi poesje met bescheiden afmetingen, voor mensen met wat ervaring. Niet geschikt voor bij kinderen. Ze kan overweg met andere katten en moet naar buiten kunnen.
 


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615