Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de Week: Loulou

diervandeweek

Loulou is geadopteerd!

De afgelopen weken zijn tot onze verrassing diverse katten geadopteerd die al heel lang in het asiel zaten. We hadden nooit gedacht dat daar nog nieuwe baasjes voor zouden komen. Maar opeens kwamen ze binnen, en een serie gevulde transportmanden ging naar de uitgang, op weg naar een nieuw leven.

Er was één poes die wat moeilijker plaatsbaar was, het lukte ons alsmaar niet om die poes aan een plekje te helpen, we konden haar adopteerder niet vinden. Maar we zijn hartstikke blij, Loulou heeft een nieuw baasje!

Loulou is bang van mensen

Loulou van 5 jaar is een prachtige driekleurige poes. Ze is ontzettend bang van mensen en er zit geen enkele vooruitgang in. Eigenlijk is het een wilde poes. Ze zat bij ons een beetje te kwijnen. Wat zij nodig heeft is iemand die geen eisen stelt en geen verwachtingen heeft.

Voor haar is een plekje waar ze volop naar buiten kan en haar eigen ding kan doen, maar wel een dak boven haar hoofd heeft en voorzien wordt van natje en droogje, het allerbeste. Een boerderij, manege, iemand in het buitengebied, een liefhebber?

Zo fijn dat nu ook Loulou een nieuw leven krijgt!

 


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615