Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Doeska (1900737)

Diersoort Hond #10012
Ras Kruising Podenco
Kleur Licht bruin

Foto's

Doeska (1900737) - Foto 17095
Omschrijving

Klik hier voor een filmpje van Doeska.

Doeska is geboren op 10-10-2018 in Spanje. Daar is ze als puppy van 4 weken gevonden en in een gastgezin opgevangen. Toen Doeska 15 weken oud was, is ze naar Nederland gekomen. Bij het gezin waar ze zat, waren kinderen. Doeska kan in principe goed met andere honden, hoewel ze (nu ze in de pubertijd zit) bij bepaalde honden wel even wil laten zien dat zij een bazinnetje is.

Doordat ze steeds vaker alleen werd gelaten i.v.m. meer werk, werd Doeska steeds ongelukkiger en dit liet ze merken door veel janken en huilen. 

Doeska is een hele lieve, vriendelijke hond, die graag haar energie kwijt wil door te wandelen en spelen. In nieuwe situaties is ze wat onzeker, maar wel zeer nieuwsgierig. Ze wil alles ruiken en ervaren. Er zit iets van jachtinstict in de hond. Ze kan nog niet loslopen, ze trekt nog behoorlijk aan de lijn. Ze zal nog wel wat lessen nodig hebben om  de basiscommando's te leren.

Wie o wie valt voor de charme van dit lieve teefje en kan haar een flink wandelgebied bieden en speel- en gezelschapkameraadje zijn?