Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de week: Barrie

Barrie wacht al heel lang op een nieuw baasje. Barrie is een schitterende, warm-rode kater, die zelf wel bepaalt wat hij toelaat en wat niet - Barrie is van zichzelf!

diervandeweek

Hij heeft duidelijk twee kanten. Hij rolt op zijn rug en dabt met zijn voorpoten. Hij kan ook op schoot komen en kopjes geven. Hij vindt het soms heerlijk om op zijn kop en onder zijn kin gekriebeld te worden. Als hij wil spelen gaat hij uit zijn dak met een hengeltje of een tunneltje.

Zijn andere kant is pittig: hij kan uithalen. Hij is gauw geagiteerd en kan opeens een mep uitdelen of happen. Je kunt het zien aankomen aan de blik in zijn ogen: die wordt dan echt fel. Maar je ziet het niet altijd.

Barrie, een prachtige kater met een pittig kantje

Barrie

Waar kan Barrie buiten volop avonturen beleven zodat daar zijn pittige kant aan zijn trekken komt? Dan zal hij moe maar heel voldaan thuiskomen om zijn gezellige kant te laten zien.

Prachtige kerel voor een ervaren kattenliefhebber met een voorkeur voor stoere exemplaren. Barrie wacht sinds 1 november vorig jaar op een nieuw baasje en begint "in te kakken". Hij ligt bijna altijd op zijn favoriete zwarte krabton te wachten op ... u?


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.