Dierenambulance Helmond

Dierenasiel Animal Hope Helmond e.o.

Stichting DIERENAMBULANCE HELMOND E.O.

0492-513971
slide

Dier van de week: Jodie

diervandeweek

Aanhalig, zachtaardig en mensgericht

Jodie is pas 1 jaar en wil dolgraag iemand blij gaan maken met haar gezelschap.

Het is een mooie schildpadpoes met gevlekte oortjes, vier grappige witte voetjes en een prachtig wit befje. Naast een zwart gezichtsmaskertje kenmerkt ze zich door een apart kwekje wanneer mevrouw aandacht wenst. 

Ze is heel aanhalig, zachtaardig en mensgericht, maar zoals een echte driekleurige poes geeft ze ook wel duidelijk haar grenzen aan.

Jodie speelt erg graag en bedient zich daarbij van een loopje met zeer grote passen, waardoor het lijkt of ze in slow-motion loopt. Tijdens het spelen spint ze op standje 10!

Ze speelt soms net zo "onbeheerst" als een kittentje, ze is natuurlijk ook nog heerlijk jong. Ze kan de grootste lol hebben met een hengeltje met een echte veer eraan.

Jodie wil graag de enige kat des huizes zijn

Ze zal strakjes graag weer naar buiten kunnen. Ze is niet vriendelijk naar andere katten.

Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor alle voorkomende werkzaamheden.


U kunt de katten en kittens bij stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o. (Grasbeemd 17, Helmond) vrijblijvend en op elk moment tijdens onze openingstijden een bezoek brengen. Om onze honden te bezoeken vragen wij u vriendelijk vooraf een afspraak met ons te maken via telefoonnummer: 0492 – 513971.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.