Dierenambulance Helmond

Stichting Dierenambulance & Dierenasiel Helmond e.o.

0492-513971
slide

Dier van de week: Lowa

Lowa is pas 1 jaar, heeft veel energie en ziet eruit om op te vreten. Een beeldschoon poesje! 

Ze heeft hier en daar een vlammend rood accentje. Dat "pepertje" is ook van toepassing op haar karakter: als iets haar niet zint, kun je een pets krijgen. Ze heeft het nogal op handen voorzien; ze kan het beste "achterlangs" geaaid worden zodat ze je hand niet ziet. Dan gaat ze in alle rust genieten van de strelingen.

diervandeweekEen pittig karaktertje

Haar neiging om je hand te grijpen moet beslist niet gestimuleerd worden, laat haar dus niet met je hand spelen maar uitsluitend met speelgoed dat daarvoor bedoeld is zodat ze daar lekker op kan jagen. Als je het goed aanpakt kan ze het nog prima afleren.

Als je op de bank gaat liggen, komt zij prinsheerlijk op je buik liggen.  Ze is heel graag bij je; als je aan tafel bezig bent  komt ze op de stoel naast je zitten. Ze krijgt graag aandacht.

Lowa

Veel energie

Vanwege haar hoge energieniveau is het goed om veel met haar te spelen. Geef haar een kokosmat, ze vindt het geweldig om daarop te krabben.

Lowa is niet geschikt voor bij kinderen. Het is een schitterend poesje voor mensen met ervaring!

 

 


Indien u meer informatie over de dieren in ons asiel wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg. Mail naar: opvang@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-51 39 71.

U kunt de dieren vrijblijvend bezoeken aan Grasbeemd 17 in Helmond. Dit kan van maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.


WILT U EEN DONATIE DOEN AAN DE Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o. DAN KAN DAT OP:
IBAN NL63 RABO 01710 58615