Dierenambulance Helmond

Dierenasiel Animal Hope Helmond e.o.

Stichting DIERENAMBULANCE HELMOND E.O.

0492-513971
slide

Dier van de week: Barrie

diervandeweekBarrie is een jong-volwassen kerel met een bijzonder fraaie warmrode kleur.

Hij heeft duidelijk twee kanten. Zijn ene kant is vriendelijk, gezellig, speels. Je mag hem dan heerlijk op zijn kop en onder zijn kin kriebelen, hij rolt van pure pret op zijn rug en dabt lekker in de lucht met zijn voorpoten.

Als hij liever wil spelen kan hij zich flink uitleven met een hengeltje. Ook een tunneltje waar hij in volle vaart in kan duiken vindt hij leuk. Hij is indrukwekkend als hij zijn kracht, snelheid en felheid laat zien.

Dit is een kerel voor een ervaren baasje!

Zijn andere kant is pittig: hij kan onverwachts uithalen. Hij is gauw geagiteerd en kan dan opeens een mep uitdelen of happen. Je kunt het een beetje zien aankomen aan de blik in zijn ogen: die wordt dan echt fel. Maar je ziet het niet altijd. Meneer is nogal grillig en heeft behoorlijk temperament - niks voor kinderen.

Bij wie kan en mag Barrie buiten volop avonturen beleven zodat hij daar zijn pittige kant kan botvieren? Dan kan hij z'n vriendelijke kant bewaren voor binnen. Hij komt bij ons niet tot z'n recht. 


U kunt de katten en kittens bij stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o. (Grasbeemd 17, Helmond) vrijblijvend en op elk moment tijdens onze openingstijden een bezoek brengen. Om onze honden te bezoeken vragen wij u vriendelijk vooraf een afspraak met ons te maken via telefoonnummer: 0492 – 513971.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.