Dierenambulance Helmond

Dierenasiel Animal Hope Helmond e.o.

Stichting DIERENAMBULANCE HELMOND E.O.

0492-513971
slide

Dier van de week: Nugget

Nugget is twee jaar en heeft zijn naam te danken aan zijn vindplek: een McDonalds.

Hij begrijpt er niets van dat hij nog steeds geen nieuw baasje heeft gevonden. Is het zijn zwarte kleur? Of zijn blaasgruisdieet? Hij wacht al vijf maanden, en dan zakt zelfs de grootste lolbroek een beetje in.

diervandeweekWie geeft vrolijke Nugget een eigen plekje?

Het is zo'n vrolijke frans, zo'n lekker speelse jonge knaap, hij maakt fantastische luchtsprongen en stuift razendsnel door z'n speeltunneltje.

Hij is makkelijk in beweging te krijgen maar zijn asieltijd begint hem zwaar te vallen. Hij verveelt zich stierlijk en gaat dan maar veel slapen. Hij ligt vaak te loungen in een fietsstuurmandje; fleecedoek erin en chillen maar! Een hangmatje bevalt hem ook prima, maar hij zou zo graag weer lekker vrij rondjumpen.

Hij komt ook op schoot, en als je op de grond gaat liggen installeert hij zich gezellig op je buik.

Hij is te baldadig voor bij jonge kindjes.

Wie komt deze grapjas eindelijk adopteren?Wij zijn dringend op zoek naar vrijwilligers voor alle voorkomende werkzaamheden.


U kunt de katten en kittens bij stichting Dierenasiel & Dierenambulance Helmond e.o. (Grasbeemd 17, Helmond) vrijblijvend en op elk moment tijdens onze openingstijden een bezoek brengen. Om onze honden te bezoeken vragen wij u vriendelijk vooraf een afspraak met ons te maken via telefoonnummer: 0492 – 513971.

Onze openingstijden zijn: maandag t/m woensdag en op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag zijn wij open van 12:00 tot 15:00 uur. Op donderdag en zon- en feestdagen zijn wij gesloten.